Der var engang...

Virksomheden blev etableret som BS Camping & Fritid i 2007 med det formål at sælge campingudstyr og fritidsartikler. Butikken blev oprindeligt etableret med et stort showroom, hvor vores kunder kunne se og købe campingudstyr, samt vi havde kommissionssalg af brugte campingvogne.

 

Sideløbende med butikken blev campingnetshop.dk etableret for at kunne servicere kunder med campingudstyr online uden for nærområdet.

 

Den negative økonomiske udvikling og den globale finanskrise bragte stor usikkerhed på markedet, og BS Camping & Fritid blev konsolideret ved at forretningen blev omlagt til ren onlinebutik, således at vores kunder stadig kunne blive serviceret med varer fra vores store lager.


Fra 2013 etablerede vi webshop på det Svenske marked og et par år senere også i Norge.

 

I 2019 udvider vi med en Engelsksproget online shop, med distribution til Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg og England.


Fra 1. april 2019 ændrer vi navn til ScandiHills Camping & Outdoor, og vore onlineshops bliver På dansk til www.scandihills.dk, på Svensk til www.scandihills.se, på Norsk www.scandihills.no og på Engelsk www.scandihills.com

 

Navneskiftet sker for at virksomhedsnavn og domænenavn, kan anvendes i de lande vi opererer i.