• Kontakt
  • info@scandihills.dk
  • 30 95 01 11
  • Fragt fra kun 45 kr. på ordrer under 20 kg
  • Hurtig levering
  • Gratis afhentning i butik

Transportation Security Administration

TSA = Transportation Security Administration

TSA er et amerikansk regeringsorgan, som varetager sikkerheden i forbindelse med ind- og udrejse fra USA, og der stilles en lang række krav til hvad vi, som rejsende, skal udfylde og opfylde for at kunne rejse ind i landet og ud igen.

Har man rejst til USA, ved man, at de tager ens fingeraftryk ved indrejse, og man bliver bedt om at kigge ind i et kamera, som tager et billede af ansigtet/øjnene. Udover dette, så får man ligeledes tjekket sin bagage - både håndbagage og kufferten, som bliver gennemlyst på transportbåndet til flyet. Skulle kontrollørerne have mistanke om at der er noget i kufferten, som ikke burde være der, så bliver den åbnet - hvad end den er låst eller ej - og det er hér at det kan betale sig at benytte TSA godkendte låse.

En TSA godkendt lås er en lås, som kontrollørerne med en universal nøgle kan låse op uden at gøre nogen skade på hverken kuffert eller lås. Det betyder altså at du modtager din kuffert nøjagtig i samme stand som du efterlod den. Skulle du have en anden lås på din kuffert, så vil den i mange tilfælde blive klippet op og derved ødelagt, fordi kontrolløren skal kunne få adgang til din bagage.

TSA godkendte låse kan fås med enten kodelås, kortlås eller nøglelås, men fælles for alle er at de kan låses op af TSA personalet, og derved også bliver lukket korrekt igen efterfølgende.


Her på scandihills.dk kan du købe forskellige TSA godkendte låse, som vi stærkt anbefaler at bruge under rejser til USA - og andre lande for den sags skyld. Find udvalget af låsene her.