• Kontakt
  • info@scandihills.dk
  • 30 95 01 11
  • Fri fragt på ordrer under 20 kg ved køb for 999 kr.
  • Altid hurtig levering
  • Gratis afhentning i butik

Det handler om dig!

Kernen i Scandihills Camping & Outdoor er godt købmandskab, og du vil som kunde derfor altid blive sat i centrum. Du er således altid velkommen til at kontakte os med ris/ros eller hvis du har gode råd til nye produkter. Vi vil også rigtig gerne hjælpe dig, hvis du har et særligt ønske om et produkt, som vi ikke tilbyder i vores sortiment. Via god kontakt til vores leverandører, er der god sandsynlighed for at vi kan hjælpe dig med at fremskaffe den ønskede vare - såfremt den findes i leverandørens sortiment.

Brugervenlighed i højsædet

Igennem årene er www.ScandiHills.dk blevet udviklet for at sikre den bedste brugervenlighed for vores kunder i forhold til sortiment og køb af varer. Vi arbejder hele tiden på at forbedre netbutikken, for at sikre dig den bedste oplevelse.


Vi er E-mærket

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på nettet, og det kan du roligt gøre her. www.scandihills.dk er nemlig en e-mærket netbutik, hvilket betyder at netbutikken er godkendt som et sikkert sted at handle. Via e-mærkets forbruger hotline kan du få gratis, juridisk hjælp, hvis du har problemer med at handle på nettet, eller er i tvivl om dine rettigheder som kunde i en netbutik. 

ScandiHills Camping & Outdoor er medlem af FDIH

Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) arbejder for styrke vilkårene for internethandelen i Danmark og internationalt for de mere end 2000 webshops der er medlemmer af foreningen. FDIH er den toneangivende danske organisation for e-handelsvirksomhederne og tilhørende leverandører. FDIH gennemfører årligt en e-handelsanalyse, der er Danmarks største analyse af danske forbrugeres adfærd på nettet, og uddeler hvert år den prestigefyldte E-handelspris. FDIH er politisk talerør og arrangerer årligt mange arrangementer med fokus på deling af viden og netværk. FDIH blev stiftet i 1997, og i 2012 var FDIH sammen med søsterorganisationer i Frankrig og Holland initiativtager til stiftelsen af Ecommerce Europe, der varetager e-handlens interesser over for EU.


Gennem vores medlemskab får vi adgang til ekspertrådgivning, guides, viden, netværk og meget mere. Ligeledes er vi hele tiden på forkant med udviklingen indenfor E-handelen i Danmark og øvrige EU.