Det handler om dig!

Kernen i Scandihills Camping & Outdoor er godt købmandskab, og du vil som kunde derfor altid blive sat i centrum. Du er således altid velkommen til at kontakte os med ris/ros eller hvis du har gode råd til nye produkter. Vi vil også rigtig gerne hjælpe dig, hvis du har et særligt ønske om et produkt, som vi ikke tilbyder i vores sortiment. Via god kontakt til vores leverandører, er der god sandsynlighed for at vi kan hjælpe dig med at fremskaffe den ønskede vare - såfremt den findes i leverandørens sortiment.

Brugervenlighed i højsædet

Igennem årene er www.scandihills.dk blevet udviklet for at sikre den bedste brugervenlighed for vores kunder i forhold til sortiment og køb af varer. Vi arbejder hele tiden på at forbedre netbutikken, for at sikre dig den bedste oplevelse.


Vi er E-mærket

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på nettet, og det kan du roligt gøre her. www.scandihills.dk er nemlig en e-mærket netbutik, hvilket betyder at netbutikken er godkendt som et sikkert sted at handle. Via e-mærkets forbruger hotline kan du få gratis, juridisk hjælp, hvis du har problemer med at handle på nettet, eller er i tvivl om dine rettigheder som kunde i en netbutik. 

ScandiHills Camping & Outdoor er medlem af FDIH

Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) arbejder for styrke vilkårene for internethandelen i Danmark og internationalt for de mere end 2000 webshops der er medlemmer af foreningen. FDIH er den toneangivende danske organisation for e-handelsvirksomhederne og tilhørende leverandører.
FDIH gennemfører årligt en e-handelsanalyse, der er Danmarks største analyse af danske forbrugeres adfærd på nettet, og uddeler hvert år den prestigefyldte E-handelspris.
FDIH er politisk talerør og arrangerer årligt mange arrangementer med fokus på deling af viden og netværk.
Gennem vores medlemskab får vi adgang til ekspertrådgivning, guides, viden, netværk og meget mere.
FDIH blev stiftet i 1997, og i 2012 var FDIH sammen med søsterorganisationer i Frankrig og Holland initiativtager til stiftelsen af Ecommerce Europe, der varetager e-handlens interesser over for EU.
Via vores medlemskab af FDIH er hele tiden for forkant med udviklingen indenfor E-handelen i Danmark og øvrige EU.