• Kontakt
  • info@scandihills.dk
  • 30 95 01 11
  • Fragt fra kun 45 kr. på ordrer under 20 kg
  • Hurtig levering
  • Gratis afhentning i butik

Fragt & levering

Fragtpriser

Pakker under 20 kg kan sendes til GLS pakkeshop. Prisen for levering til pakkeshop er kun 39 kr. 

Vejer pakken 20-30 kg er det kun muligt at sende med GLS til privatadresse eller erhvervsadresse. Prisen til privatadresse er 69 kr. Til erhvervsadresse er fragten 85 kr.

 

Vejer pakken mindre end 100 gram, og er værdien mindre end 200 kr., så er det muligt at vælge levering med Quickbrev. Der er ikke trackingnummer på Quickbreve, og de kan derfor ikke spores.

Vejer pakken mere end 30 kg, eller har den en form eller volumen, der ikke gør det muligt at sende med almindelig fragtmetode, så sendes varen med fragtmand.

 

Fragttabel
GLS pakkeshop 45 kr. Vægt: Max. 20 kg
GLS privatadresse 69 kr. Vægt: Max. 30 kg
GLS erhvervsadresse 85 kr. Vægt: Max. 30 kg
PostNord Quickbrev 34 kr. Vægt: Max. 100 g
Fragtmand Se kalkulation i kurven ved bestilling Vægt: 30+ kg

 

 

Leveringstid

Vi afsender din ordre indenfor 0-2 arbejdsdage efter din bestilling via scandihills.dk, medmindre anden leveringstid er angivet ved den/de bestilte varer. Som udgangspunkt afventer vi alle varer på lager, så ordren sendes samlet. Det vil derfor være varen med den længste leveringstid, der bestemmer hvornår ordren afsendes.

ScandiHills Camping & Outdoor sender i Danmark bestilte varer med en af følgende distributører: GLS, Postnord eller fragtmand.


•      GLS leverer via et stort antal pakkeshops overalt i landet (pakker 0-20 kg.)
•      Levering til privatadresse, erhvervsadresse/arbejdsplads med sker med GLS eller fragtmand


OBS! Distributørerne har forskellige regler og undtagelser omkring maksimale størrelser, vægtgrænser, både fysisk vægt og volumenvægt, det kan derfor i enkelte tilfælde være nødvendigt at bruge anden distributør end den valgte.

 

Du kan også vælge selv at afhente bestilte varer direkte på vores lager på Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ.

 

Rettidig levering forudsætter at GLS eller fragtmand overholder dag-til-dag-levering. Hvis der opstår forsinkelser hos GLS og fragtmand vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. ScandiHills Camping & Outdoor kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller anden distributør. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender ScandiHills Camping & fritid naturligvis en ny leverance uden ekstra beregning. 

Vi leverer også til Grønland, Færøerne, Island, Norge, Sverige, Finland og øvrige EU. Til Færøerne og Island bruges som udgangspunkt Carryon Economy med skib, en billigere og lidt langsommere løsning. Til øvrige nordiske lande og EU-lande bruges almindelig forsendelse med post eller speditør.

 

For ordrer til Færøerne trækkes momsen ud.