• Fragt fra 39 kr. på ordrer under 10 kg til GLS pakkeshops 
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Gratis Click & Collect
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Menu
  • Søg

Fragt & levering

Fragtpriser

Pakker under 20 kg kan sendes til Bring pakkeshop eller GLS pakkeshop. Prisen for levering til pakkeshop er fra kun 39 kr. 

Vejer enkelte varer i ordren over 20 kg, er det kun muligt at sende med Bring eller GLS til privatadresse eller erhvervsadresse. Prisen til privatadresse er fra 89 kr. Til erhvervsadresse er fragten fra 90 kr.

 

Vejer pakken mindre end 100 gram, og er værdien mindre end 200 kr., så er det muligt at vælge levering med Quickbrev. Der er ikke trackingnummer på Quickbreve, og de kan derfor ikke spores.

Vejer pakken mere end 30 kg, eller har den en form eller volumen, der ikke gør det muligt at sende med almindelig fragtmetode, så sendes varen med fragtmand.

 

Leveringstid

Vi afsender din ordre indenfor 0-2 arbejdsdage efter din bestilling via ScandiHills.dk, medmindre anden leveringstid* er angivet ved den/de bestilte varer. Som udgangspunkt afventer vi alle varer på lager, så ordren sendes samlet. Det vil derfor være varen med den længste leveringstid, der bestemmer hvornår ordren afsendes.

ScandiHills Camping & Outdoor sender i Danmark bestilte varer med en af følgende distributører: Bring, GLS eller fragtmand.

 

  • Bring og GLS leverer via et stort antal pakkeshops overalt i landet (pakker 0-20 kg)
  • Levering til privatadresse, erhvervsadresse/arbejdsplads sker med Bring, GLS eller fragtmand


OBS! Distributørerne har forskellige regler og undtagelser omkring maksimale størrelser, vægtgrænser, både fysisk vægt og volumenvægt, det kan derfor i enkelte tilfælde være nødvendigt at bruge anden distributør end den valgte.
Vær ligeledes opmærksom på seneste frist for afhentning af pakker i pakkeshop. For GLS og Bring er fristen 7 dage, hvor pakken vil blive sendt retur på kundens regning, hvis den ikke er afhentet inden fristens udløb.

 

Fragt til Grønland, Færøerne og Island

Vi sender gerne til Grønland, Færøerne og Island, men grundet tekniske og formelle udfordringer, kan der desværre ikke bestilles via hjemmesiden. Skriv i stedet en mail til os på info@scandihills.dk med din ønskede ordre og leveringsoplysninger. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Du kan også vælge selv at afhente bestilte varer direkte på vores lager på Gugvej 140, 9210 Aalborg SØ.

 

* Rettidig levering forudsætter at Bring, GLS eller fragtmand overholder dag-til-dag-levering. Hvis der opstår forsinkelser hos Bring, GLS og fragtmand vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. ScandiHills Camping & Outdoor kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Bring, GLS eller anden distributør. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender ScandiHills Camping & fritid naturligvis en ny leverance uden ekstra beregning. 

Vi leverer også til øvrige EU. Til øvrige nordiske lande og EU-lande bruges almindelig forsendelse med post eller speditør.