• Kontakt
  • info@scandihills.dk
  • 30 95 01 11
  • Fragt fra kun 45 kr. på ordrer under 20 kg
  • Hurtig levering
  • Gratis afhentning i butik

Persondatapolitik

Generel information

Denne politik fortæller hvordan vi, ScandiHills Camping & Outdoor CVR 30686195, indsamler og behandler oplysninger om dig.

ScandiHills Camping & Outdoor er den dataansvarlige, der indsamler dine data med henblik på at sikre at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen, Hvis du har spørgsmål angående disse vilkår eller tilsvarende, er du altid velkommen til at kontakte os:


ScandiHills Camping & Outdoor
CVR 30686195
Gugvej 140
9210 Aalborg SØ
adm@scandihills.dk


Samtykke
Du accepterer vores vilkår og giver samtykke til at vi indsamler dine personlige oplysninger, når du køber varer enten fysisk på vores adresse, i telefonen, online på ScandiHills.dk, eller browser på vores hjemmeside.

Du har til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke tilbage ved at rette henvendelse til os pr. post til adressen:

 

ScandiHills Camping & Outdoor

Gugvej 140

9210 Aalborg SØ

 

eller pr. e-mail adm@scandihills.dk 

 

Hvornår indsamler vi personoplysninger:
Vi gemmer de oplysninger, du giver os i forbindelse med et køb eller du browser på vores hjemmeside. Vi registrerer og gemmer oplysningerne til det formål at levere en eller flere varer, forbedre og udvikle vores hjemmeside, gøre din oplevelse bedre og for at overholde gældende lovgivning. 


Personoplysninger indsamles:
– Når du køber varer på vores adresse, online, via post eller telefon.
– Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
– Når du browser på vores hjemmeside.
– Når du henvender dig til vores kundeservice enten på e-mail eller telefon.

 

Når vi håndterer din bestilling, har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer og e-mail
  • Information om betaling
  • Oplysninger om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura)

Formålet er behandling af dit køb og levering af dine varer. Ifølge købeloven har vi brug for disse oplysninger for at overholde vores aftale med dig. Oplysningerne gemmer vi fra ordren er modtaget og derefter 2 år efter ordren er leveret, for at kunne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål omkring reklamationer og garanti. Når vi indsamler disse personoplysninger om dig, sikrer vi altid, at dette sker på en tryg og sikker måde, så du er bekendt med, hvilke former for oplysninger der indsamles og hvorfor oplysningerne indsamles. 

 

For at vi kan følge bogføringsloven må vi behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer og e-mail
  • Information om betaling
  • Oplysninger om din bestilling (f.eks. ordrenummer, fakturanummer, produkt og leveringsadresse)

Når du køber varer hos os, vil vi som udgangspunkt opbevare personoplysningerne i 5 år + det løbende år i henhold til reglerne i bogføringsloven.

 

Når du henvender dig til vores kundeservice, har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Telefonnummer og e-mail
  • Betalingsinformation
  • Oplysninger om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura)
  • Oplysninger du udleverer i din kommunikation med os

Formålet er servicering og rådgivning. Det er nødvendigt i interaktionen for at være behjælpelig og besvar dine spørgsmål.

 

Når du henvender dig via vores kontaktformular, har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:
•    Navn
•    Adresse
•    Telefonnummer og e-mail
•    Oplysninger du udleverer i din kommunikation med os

 

Vi har behov for disse data, så vi kan kontakte dig og give dig den bedst mulig rådgivning.
 

For at give dig den bedste oplevelse på ScandiHills.dk og markedsfører os overfor dig, behandler vi disse oplysninger om dig:

  • Data fra cookies
  • Din bevægelse på hjemmesiden
  • IP-adresse

Dit samtykke via cookie-banneret giver os oplysninger om din aktivitet, som har til formål at udvikle kvaliteten på vores hjemmeside, gøre din oplevelse bedre og markedsføre vores produkter overfor dig. Vi gemmer disse data i optil 24 måneder fra din seneste aktivitet. Du har altid mulighed for at slette cookies eller trække dit samtykke tilbage her: https://scandihills.dk/cookies/

 

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev, har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • E-mail

Med dit samtykke kan vi varetage interessen i fremsendelse af nyhedsbreve.

 

For at kunne forbedre vores hjemmeside behandler vi disse oplysninger om dig:

  • Købs- og brugerdata som eksempelvis klik- og besøgshistorik
  • Tekniske data (f.eks. IP-adresse og browser indstillinger)
  • Oplysninger om hvordan du har interageret med os (f.eks. brug af hjemmesiden, vores svartider og fejlkoder)

Det har til formål at forbedre og udvikle vores hjemmeside.

 

Persondata til tredjeparter
Vi viderebringer ikke dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke. Medmindre det er nødvendigt for at fuldføre en aftale, transaktion eller for at sikre overholdelse af gældende lovgivning.
For at kunne opfylde en aftale, vil det dog være nødvendigt at viderebringe dine oplysninger til vores samarbejdspartnere, som GLS og PostNord, for at kunne levere vores varer til dig. Som dataansvarlig, er det vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt, og vi stiller derfor høje krav til vores samarbejdspartnere, for at sikre os mod misbrug af dine oplysninger.

 

Cookies
Cookies er små datafiler, der giver mulighed for at lagre oplysninger. Cookies gør det muligt at indsamle information om, hvilke sider og funktioner du anvender og besøger. Du kan læse mere om, hvilke cookies vi anvender, formålet med indsamlingen og hvordan du kan slette eller trække dit samtykke tilbage i vores cookie politik, der kan findes her: www.scandihills.dk/cookies.

 

Dine rettigheder
Som kunde hos os kan du ved forespørgsel få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig. Hvis oplysningerne er forkerte, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

 

Klage
Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine oplysninger.
Klage skal indgives til:
Datatilsynet
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

 

Sidst opdateret den 31. august 2021.