• Gratis Click & Collect
  • 30 dages fortrydelsesret
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Forsendelse til EU-lande, Grønland og Færøerne 
  • Danish
  • Swedish
  • Norwegian
  • Finnish
  • Menu
  • Søg

Find os

Find og kontakt os her:

ScandiHills Camping & Outdoor

Gugvej 140

9210 Aalborg SØ

Telefon: (+45) 30 95 01 11

Email: info@scandihills.dk


Åbningstider for afhentning på lager: Alle hverdage fra. kl. 10:00 - 16:00.

Telefonen er åben fra kl. 11.00 - 15.00 alle hverdage.

Køb online og afhent campingudstyr i Aalborg

Leder du efter et sted at købe campingudstyr i Aalborg? Du har mulighed for at bestille online og afhente din ordre direkte på vores lager i Gug, Aalborg.

Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 10-16. Så ta' et kig på hjemmesiden og lad dig inspirere - og afhent nemt og bekvemt dit campingudstyr i Aalborg.


Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Om os

Hos ScandiHills Camping & Outdoor kan du finde alt indenfor campingudstyr, outdoor grej, rejseartikler og meget mere til konkurrencedygtige priser.


Via vores webshop https://scandihills.dk tilbyder vi et bredt sortiment af f.eks. højkvalitetstelte til billige priser og campingudstyr til både de traditionelle campister og til dem, som foretrækker det mere primitive som eksempelvis trekking eller backpacking.

Du kan finde alt lige fra komplette campingkøkkener til diverse tilbehørsartikler som eksempelvis melamin service og brudsikre glas i polykarbonat. Skal du ud og rejse med fly eller skib, er der ofte behov for rejsepuder, TSA-låse og andre nyttige rejseartikler. Alt dette og mere til finder du i vores sortiment.


Vi opdaterer konstant vores varesortiment af campingudstyr, blandt andet med inspiration fra vores kunders ønsker, og vi er stolte af at kunne tilbyde praktiske reservedele til teltet såvel som større campingmøbler, grill og udstyr til campingvognen. Vi er særligt stolte af vores udvalg af Crespo campingmøbler, som er kvalitetsprodukter produceret i Spanien. Til campingvognen anbefaler vi de tyskproducerede Emuk campingspejle eller Oppi campingspejle, der i begge tilfælde er produceret, så de passer helt præcis til den enkelte bil. I de tilfælde hvor der ikke findes et bilspecifikt campingspejl, anbefaler vi de engelsk producerede Milenco eller svenske Bra Vision campingspejle.


Udeliv er jo ikke bare camping, men også hjemme i haven og på terrassen kan mange af vore lækre møbler og andet udstyr anvendes. Til udekøkkenet fremhæver vi Foker og Hot Wok, som er ideelle wokbrændere til udekøkkener på campingpladsen eller hjemme på terrassen.

Er du mere til trekking eller primitiv camping, så har vi et stort udvalg af gasbrændere og tilbehør. samt et stort og bedt udvalg af liggeunderlag, sove- og lagenposer.