Wokbrændere & tilbehør

Her finder du wokbrændere samt tilbehør til din wok som eksempelvis spisepinde. Læs mere om fordelene ved at anvende wokbrænder og spise wokmad på camping nedenfor på siden.
 


{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

Den runde bund i wok’en gør at man kan stege uden at bruge alt for meget fedtstof. Olien ser ud af meget i en wok, men mængden er noget mindre end man bruger på en traditionel stegepande. Tilberedningstiden i en wok er forholdsvis kort, så selvom den skal være meget varm, så bruger den kun lidt energi/gas.

I det asiatiske bliver wokmad spist med pinde, og derfor skal maden skæres ud i så små stykker at man kan komme den direkte i munden. Jo tyndere man snitter maden, desto hurtigere bliver den stegt. Det holder samtidig energiforbruget nede.

Et professionelt wokblus er typisk på +/- 7 KW. En normal kogeplade er på 2-3 KW. Det gør det sværere at lave wokmad på et almindeligt komfur, for ikke at sige umuligt. 
Så vil du lave wokmad er en Original Hot Wok den helt rigtige løsning.